Hur ska chefen vara? Vad står högst upp på önskelistan?

Hur ska chefen vara? Vad står högst upp på önskelistan?

Hur ska chefen vara? Vad står högst upp på önskelistan?

Hur ska chefen vara? Vad står högst upp på önskelistan?

Undersökning efter undersökning visar samma sak; det som står högst upp på medarbetarens önskelista är en tydlig chef. En ledare som kan staka ut vägen, har förmåga att engagera och se sina medarbetare. Att ta tillvara på var och ens kompetens på bästa sätt. En annan framgångsfaktor är att kunna ge feed back- både positiv och konstruktiv. Många gånger har vi en tendens att fastna på vad som inte fungerar. Det som glöms bort är att för få ordning på det som inte fungerar, måste ledaren skapa förtroende. Det byggs upp genom att göra vad du lovar, ha modet att ta upp både bra och mindre bra saker och skapa förståelse för frågan. Hur ser det ut i din organisation?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *